A közúti járművezetők hatósági elméleti vizsgáztatása során használt vizsgakérdéseket együttműködési megállapodás alapján az E-Educatio Információtechnológia Zrt. bocsátja a közlekedési hatóság rendelkezésére. A fenti megállapodásból adódó kötelezettségnek megfelelően a vizsgán előforduló kérdések itt tekinthetőek meg. A vezetői engedély kategória megfelelő vizsgatárgyának kiválasztása után a kérdések az adott vizsgatárgyra előírt kérdésszámnak megfelelő egységekben, véletlenszerűen összeválogatva érhetőek el (válaszok nélkül).

A vizsgakérdések különböző tesztek (próbavizsga, témakörönkénti tesztelés, hárompontos kérdésekkel történő tesztelés) formájában (tehát a válaszlehetőségekkel együtt) az eduKRESZ hatóságilag akkreditált on-line elméleti tananyagokban és a tantermi tanulók részére ajánlott on-line vizsgafelkészítő tananyagokban, az eduKRESZ partnerhálózaton keresztül érhetőek el.

A 2016. május 23-tól bevezetésre került mozgóképes KRESZ-vizsgakérdésekről bővebben itt olvashat.

A kérdések és az azokhoz tartozó ábrák az E-Educatio Információtechnológia Zrt. kizárólagos tulajdonát képezik, ezért azok engedély nélküli felhasználása, másolása, sokszorosítása és terjesztése tilos!

© E-Educatio Információtechnológia Zrt.                      Impresszum