Mi az eduKRESZ?

Az eduKRESZ az első hatóságilag akkreditált on-line elméleti tananyag, amely minden lényeges jármű-kategória oktatásában és a GKI-képzésben is elérhető.

Az eduKRESZ tananyagok a modern számítástechnika vívmányait, az egyre gyorsabb és egyre sűrűbb internethálózat által nyújtott lehetőségeket és a tanulók egyre magasabb szintű számítástechnikai felkészültségét kihasználva korszerű, hatékony és rugalmas lehetőséget kínálnak a járművezető képzés résztvevői számára az elméleti tantárgyak elsajátítására.

Új kihívások

A közlekedés szabályai, a vezetéstechnikai ismeretek, az egyre bonyolultabb funkciókat megvalósító közúti járművek (hivatásos gépkocsivezetők esetén a személy- és áruszállítás, a rakományrögzítés, a munka- és tűzvédelem szabályai) olyan bonyolult rendszert képeznek, amelyet nem könnyű eredményesen elsajátítani. A jogszabályok ennek megfelelően szigorú számonkérést követelnek meg, nem csak a hatósági vizsga, hanem már az elméleti képzés vonatkozásában is.

Miért eduKRESZ?

Az eduKRESZ tananyagok úgy igyekeznek megfelelni ezeknek a követelményeknek, hogy interaktivitásuknak, illusztrációiknak, animációiknak köszönhetően érdekesek és szórakoztatóak is legyenek és a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítsák a felhasználók részére.

Az elismert szakértők által megalkotott tananyagok, az átgondolt módszertani megközelítés, a jogszabályok által is megkövetelt alaposság, az elért tudásszint ellenőrzése és önellenőrzése, valamint a tényleges hatósági vizsgakérdések integrálása együttesen azt eredményezik, hogy az eduKRESZ tananyagok mind a gyakorlati vezetésre, mind pedig az eredményes elméleti vizsgára történő felkészítésben az élen járnak.

Az eduKRESZ távoktatásos tananyagok lehetővé teszik a járművezetők kötelező elméleti képzésének akár teljesen önálló elvégzését, de rendelkezésre állnak olyan eduKRESZ vizsgafelkészítő tananyagok is, melyek a tantermet választók tanulását és eredményes vizsgafelkészülését segítik.

A kategóriás tananyagoknak szerves részét képezik a hatósági elméleti vizsgákon alkalmazott vizsgakérdések is, mind a távoktatásos tananyagok, mind a vizsgafelkészítő tananyagok esetében.

Elérhető eduKRESZ tananyagok

 

© E-Educatio Információtechnológia Zrt.                      Impresszum