Az e-learning tanulói visszajelzések gyakran arról szólnak, hogy kifejezetten megszerették az emberek az elektronikus távoktatást, és hogy ezt az oktatási formát az élet más területein is keresni fogják, így létrejött egy új fejlesztés. A forgalmi vizsgafelkészítő oktatóanyagot, az eduKRESZ szerződéses partnereknél lehet megvásárolni.

Az új oktatóanyag segítségével a „B” kategóriás tanulók a gyakorlati oktatáshoz és a forgalmi vizsgához szükséges jogszabályi, műszaki és vezetéstechnikai ismereteiket tudják még jobban elmélyíteni és rendszerezni, valamint megismerhetnek számos vizsgaútvonalat is.
Kétféle oktatóanyag került fejlesztésre, melyekből az egyik általános gyakorlati ismereteket tartalmaz, a másik – bővített verzió – pedig a már említett vizsgaútvonalakat is bemutatja szemléletes videók formájában. Az oktatóanyagok néhány óra alatt elvégezhetőek, illetve a tartalmak – köztük a nagyszámú videó is – igény szerint többször megtekinthetőek. Kifejezetten hasznosak lehetnek azon tanulók számára is, akik a KRESZ vizsga után hosszabb várakozási időt követően tudják csak megkezdeni a gyakorlati oktatást. Az oktatóanyag praktikus információkat tartalmaz a vezetési órákkal, a vizsgára bocsájtás feltételeivel, és a forgalmi vizsga pontos menetével kapcsolatban is – ideértve a stressz, a vizsgadrukk kezelésére vonatkozó jó tanácsokat is. Az igényes, több nézőpontból leforgatott, narrációval ellátott videók áttekintik és elmagyarázzák az elindulás előtti kötelező ellenőrzéseket, a vizsgaútvonalakon is előforduló legfontosabb közlekedési szituációkat, a parkolási és megfordulási manővereket.

Az új oktatóanyagról egy rövid bemutató kisfilm is készült, melyet az alábbi linken lehet megtekinteni:

https://youtu.be/7GLo7rNzVGI

© E-Educatio Információtechnológia Zrt.                      Impresszum