E-learning képzéseink február 1-től új elemmel bővültek!elsősegély-életmentés-edukresz

Elkészült az Elsősegélynyújtás – Életmentés című tananyagunk, amely az első vezetői engedély megszerzéséhez kötelező elsősegélynyújtás vizsgára való hatékony felkészülést segíti.

Az új tananyagban első alkalommal használunk nagyobb mennyiségben videóbejátszásokat, részben interaktív formában is. A videók használata egyben azt is jelenti, hogy ebben a tananyagban már nemcsak képi úton, hanem hang formájában is adunk át információt. A tanulást a videókon kívül több új interakciós, illetve feladatmegoldási forma (sorba rendezések, szétválogatás stb.) is segíti.

A tanulás így még a korábbinál is változatosabbá, szórakoztatóbbá, helyenként játékosabbá válik.

A tananyag megalkotását szakmai tanácsadóként és lektorként dr. Hornyák István főiskolai docens, az oxiológia (sürgősségi orvostan) elismert szakembere, a Magyar Vöröskereszt által szervezett közúti elsősegély vizsgák számonkérési alapját tartalmazó Elsősegély mindenkinek című könyv szerzője kísérte végig.

Az Elsősegélynyújtás – Életmentés tananyaggal kiegészített AM, A1, A2, A, B és B(B96) kategóriás hatósági képzéseinket, illetve oktatóanyagot is tartalmazó hatósági vizsgafelkészítőinket keresse autósiskolai partnereinknél! Ha pedig éppen részt vesz egy ilyen képzésünkben, keresse az új tananyagot a tananyaglejátszó indító felületén, és máris kipróbálhatja azt!

Az Elsősegély – Életmentés e-learning tananyag bemutató videóját itt tekintheti meg.

 

© E-Educatio Információtechnológia Zrt.                      Impresszum