Tisztelt érdeklődő!

2017. október 2-tól az E-Educatio Információtechnológia Zrt-vel együttműködve korszerűsítette a közúti járművezető képzéshez kapcsolódó „T” kategóriás (mezőgazdasági vontató) elméleti vizsgakérdéseket a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A „T” kategóriás elméleti vizsgakérdések megújítására a nemzetközi kategóriákban (AM, A, B, C, D, BE, CE stb.) 2015. januárjában megindult kérdésbank korszerűsítés pozitív tapasztalatai, valamint az azóta elvégezett további fejlesztések (pl. mozgóképes kérdések bevezetése) birtokában kerülhet sor.

A korszerűsítés főbb céljai: a nagyságrenddel nagyobb vizsgakérdés mennyiség, a naprakész technológiai megoldásokat is magában foglaló adatbázis, a korszerű megfogalmazás és grafikus megjelenítés. Az új kérdések bevezetése ugyanakkor nem jár majd semmilyen módosulással a számítógépes vizsgáztatási rendszer vonatkozásában, mivel a vizsgakérdések megjelenítése, a vizsgán feltett kérdések száma és pontozása, valamint a kérdések megválaszolására rendelkezésre álló időkeret változatlan marad.

A kérdések az adott vizsgatárgyra előírt kérdésszámnak megfelelő egységekben, véletlenszerűen összeválogatva érhetőek el (válaszok nélkül).

A vizsgakérdések különböző tesztek (próbavizsga, témakörönkénti tesztelés, hárompontos kérdésekkel történő tesztelés) formájában (tehát a válaszlehetőségekkel együtt) az eduKRESZ hatóságilag akkreditált on-line elméleti tananyagokban és a tantermi tanulók részére ajánlott online vizsgafelkészítő tananyagokban, az eduKRESZ partnerhálózaton keresztül érhetőek el.

A T kategória esetében az online vizsgafelkészítő mellé most ingyenesen megkapja a kategória elméleti vizsgájához szükséges ismeretanyagot feldolgozó e-learning tananyagot is!

 

traktor - t kategória

T kategória

„T” kategória – Közlekedési alapismeretek

„T” kategória – Munkavédelem, tűzvédelem, szállítás

A kérdések és az azokhoz tartozó ábrák az E-Educatio Információtechnológia Zrt. kizárólagos tulajdonát képezik, ezért azok engedély nélküli felhasználása, másolása, sokszorosítása és terjesztése tilos!

© E-Educatio Információtechnológia Zrt.                      Impresszum