“Oktassunk Együtt! 2015” címmel az idén is megrendezésre kerül autósiskolák részére szervezett, tavaly útjára indított szakmai konferenciánk a járművezető-képzésről.
Újdonságként ez alkalommal nem egy helyszínre invitálja az E-Educatio Zrt. a magyarországi képzőszerveket, hanem az ország 10 különböző pontjára, tíz különböző időpontban.
Szeptember 17-től hetente 1-2 alkalommal kerül megrendezésre a színvonalas szakmai rendezvény, ahol a konferencia első részében a Nemzeti Közlekedési Hatóság és az adott régiók megyei (fővárosi) kormányhivatalainak járművezető képzési és vizsgáztatási kérdésekben illetékes vezető munkatársai tartanak előadásokat. Ezen kívül szóba kerül egy napjainkban sokat emlegetett téma, a szakoktató és vizsgabiztos képzés, melyekről a képzéseket folytató Nyíregyházi Főiskola képviseletében hangzik el előadás.
A konferencia második részében az E-Educatio munkatársai tartanak előadásokat a járművezető képzésben vállalt szerepükről, elért eredményeikről, az eduKRESZ márkanévről és termékcsaládról, valamint azokról az új fejlesztésekről, melyeknek eredményei éppen a közelgő napokban válnak az autósiskolák és tanulóik számára elérhetővé. A rendezvényeken eddig megjelent képzőszervek igen hasznosnak találták konferenciát, hiszen az elhangzott érdekes és aktuális információkon túl olyan szakmai fórum is kialakult, melyen számos kérdésre azonnali választ is kaphattak. Képeink az október 6-i, kecskeméti rendezvényen készültek, amely a negyedik volt a sorban, tehát a hátralévő helyszíneken van még lehetőség a jelentkezésre.
További információkért forduljon hozzánk: info@edukresz.hu !

 

 

© E-Educatio Információtechnológia Zrt.                      Impresszum