kresz-teszt 2019Idén is megrendezésre került a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt. Az első fordulót jelentő online tesztet 16 000 fiatal töltötte ki, a döntőbe pedig a 12 legjobb versenyző került.

A középdöntőre és a döntőre 2019. május 28-án a Diákújságírók Országos Egyesülete által megrendezett 26. jubileumi Sajtófesztiválon került sor a budapesti Akvárium Klubban. A játék középdöntőjében – az első fordulóhoz hasonlóan – szintén KRESZ kérdésekre kellett választ adni. A középdöntőben derült ki, hogy ki a legjobb 12 versenyző, akik egy látványos kvíz vetélkedő során mérték össze tudásukat. A középdöntőben megválaszolt kérdéssor összeállításában az E-Educatio Zrt. is közreműködött, így a versenyzők a hatósági vizsgákon is használt eduKRESZ kérdések megválaszolásával mérhették össze tudásukat.

A 12 legjobb eredményt elérő játékos az online teszt kitöltése előtt választott, hogy melyik fődíjért indul: a komplex jogosítványszerzési lehetőségért vagy a robogóért. A KRESZ tematikájú kvíz vetélkedők első helyezettjei nyerték meg a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt fődíjait – a jogosítványt Zentai Bálint nyerte Budapestről, míg a robogó gazdája Géczi Kornél lett Debrecenből.

Gratulálunk nekik!

© E-Educatio Információtechnológia Zrt.                      Impresszum