2016. május 23-tól – az E-Educatio Információtechnológia Zrt. és a közlekedési hatóság együttműködésének eredményeképpen – mozgóképes kérdésekkel bővült a hatósági KRESZ-vizsgarendszer. A legtöbb kategória esetében a Közlekedési alapismeretek számítógépes elméleti vizsgája során két (egy egypontos és egy hárompontos) vizsgakérdésnél mozgóképes kérdés kerül alkalmazásra. A mozgóképes animációk 8-10 másodperc hosszúságúak, így a hatósági vizsgán akár többször is megtekinthetők, de a válaszadásra összesen ezeknél a kérdéseknél is csak egy perc áll rendelkezésre. Nem változik a vizsgán feltett összes kérdés darabszáma, összes pontértéke és a megfelelés ponthatárai.

Oldalunkon a vizsgakérdések (köztük a mozgóképesek is) válaszok nélkül, véletlenszerűen generált kérdéssorok formájában továbbra is megtekinthetőek. A hatósági vizsgán előforduló kérdések (így a mozgóképesek is) továbbra is szerves részét képezik az eduKRESZ tananyagoknak – a teljes elméleti képzést megvalósító e-learning tananyagoknak és a vizsgafelkészítő tesztalkalmazásoknak egyaránt. Az eduKRESZ tananyagokat értékesítő partnereink (autósiskolák) listáját itt tekintheti meg.

Egy mozgóképes vizsgakérdésünket a válaszlehetőségekkel, és a helyes válasz indoklásával itt tekintheti meg.

A hatósági vizsgán előforduló mozgóképes vizsgakérdések megjelenítésével és megoldásával kapcsolatos rövid videónkat itt nézheti meg:

 

 

© E-Educatio Információtechnológia Zrt.                      Impresszum