2012-ben indult útjára az első eduKRESZ e-learning tananyag és azóta hosszú utat járt be a fejlesztések és bővülések útján.

Az utóbbi években folyamatosan egyre nagyobb teret hódított magának  az e-learning tananyagot választó tanulók száma, ami nem csoda, hiszen a jogosítvány megkezdésekor számtalan előnnyel jár a távoktatás ezen formája. Elsősorban a rugalmas időbeosztásnak és a nem mellékesen a sikeres vizsgaeredmények szempontjából is pozitív képet mutat.

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2019 júliusában megvolt az 500 000. tanuló, aki az E-Educatio Zrt. közúti közlekedési képzések B kategóriás e-learning tananyagát választotta. A szerencsés nyertest a cégünk egy Ipad tablettel ajándékozta meg, melynek tulajdonosa egy 24 éves nagykőrösi fiú lett.

Gyulának lakóhely váltáskor jött az ötlet, hogy elindul a jogosítványszerzés útján. Eleinte úgy gondolta, hogy a hagyományos, tantermi képzést választja, azonban a Kozma autósiskola ajánlásával az e-learning tananyag mellett döntött.

„Tetszett a kötetlen időbeosztással járó előny, ezért voksoltam végül az online tananyagra. Utólag visszatekintve szerintem jól átlátható és nagyon könnyen értelmezhető volt minden, a mozgóképes ábráktól pedig színes lett a tananyag. Ha tehetném, újra ezt választanám”- nyilatkozta a szerencsés nyertes.

Sok szerencsét kívánunk Gyulának a gyakorlati oktatáshoz is és balesetmentes közlekedést kívánunk!

500000_2

© E-Educatio Információtechnológia Zrt.                      Impresszum