Tanulói vélemények

„Én 1 éves és 8 éves gyerekek mellett vettem igénybe ezt a lehetőséget. 100%-ig meg vagyok elégedve és rendkívül örülök neki, hogy egyáltalán van ilyen tanulási módszer. Nincs kötöttség, szoros időbeosztás… Amikor van időm tanulok. Tökéletes!!!”

„Egyszerűen kezelhető, érthetően fogalmaz, szemléletes. Számomra a legfontosabb az volt, hogy nem voltam fix időhöz és tanteremhez kötve, akkor tanultam, amikor volt rá időm és lehetőségem. Ebből kifolyólag gyorsabb is. Persze az sem elhanyagolható, hogy így olcsóbb volt a tanfolyam.”

„Érthető, világos magyarázat, jobb mintha iskolai kresz órán vettem volna részt.”

„Számomra fontos volt, hogy online, saját időbeosztásommal tudjam elvégezni a tanfolyamot, nem kellett órákra bejárnom. Mivel külföldön élek, sok időt spóroltam vele, így elegendő csak a KRESZ vizsgára mennem.”

„A képzést végigcsinálva a KRESZ vizsgán hibátlan tesztet töltöttem ki és nem csak hirtelen magolás volt. Sikerült úgy elsajátítani a tananyagot, hogy vezetés közben a forgalomban minden beugrik! Ha bárki kérdez a rendszerről csak ajánlani szoktam!”

„Nagyon gyors: pár nap alatt (postai adminisztrációval együtt) megcsináltam a tanfolyamot.”

„Nagyon életszerű, egyértelmű, hasznos, látványos, mindenre kiterjedő, munka és iskola mellett, bármikor oda ülhettem a gép elé, hacsak 10 percem volt, akkor annyit tanultam, ha volt 2-3 órám akkor annyit, minden nap. Nem voltam sem idő sem helyhez kötött. Azóta is mindenkinek ezt ajánlom, aki jogosítványt szeretne szerezni. Köszönöm Önöknek a sikeres KRESZ vizsgámat!!!!”

Autósiskolai vélemények

„Jól áttekinthető, gyorsan, könnyen kezelhető rendszer és felület, hatékony ügyfélszolgálat, megfelelő tananyag jellemzi.”

„A tanulók csak jót mondanak a tananyagról. Az anyag teljesen felkészíti a jelentkezőt az elméleti vizsgára. Ha a képzőszervnek van szüksége segítségre, akkor gyorsan kap megoldást a problémájára.”

„Korszerű tananyag, egyszerűsített adminisztráció, az új nemzedék igénye a távoktatás.”

„Mert, a mai igényeket követelményeket maximálisan kielégíti, és halad a korral. Ma már az embereknek nincs ideje arra, hogy minden alkalommal beüljenek a tanfolyamokra. Végre egy olyan oktatási mód ahol a kor és az emberek igényeit maximálisan kielégíti.”

“Megkönnyíti az adminisztrációt. Elégedettek vagyunk, átlátható honlap, kedves ügyintézők, tanulóink visszajelzéséből megállapítható: sikeresen felkészültek, ami a vizsgaeseményeiken is meglátszik.”

© E-Educatio Információtechnológia Zrt.                      Impresszum