Örömmel értesítjük, hogy a B kategóriás e-learning tananyagunk új tartalmi elemekkel bővül 2017. november 13-tól. A tananyagban már eddig is szép számmal fordultak elő szemléltető animációk. Mostantól új elemként videós tartalmak is kerültek a tananyagba. Ezekben már nemcsak képi úton, hanem hang formájában is adunk át információt.

A 29 db narrációval ellátott videó a tananyagban az adott oldalhoz és témához tartozó vezetéstechnikai témát dolgozza fel. Az adott tananyagoldalon külön ikonnal jelöljük a videókat, melyek az ikonra kattintva indíthatóak. Fontos, hogy a videók megtekintése nem kötelező, tehát a továbbhaladásnak, illetve a tananyag teljesítésének nem feltétele. A videók bekerülése nem befolyásolja eddigi előrehaladását sem a tananyagban, tehát annak tanulását nem kell újrakezdeni.

A videók összeállításának és a tananyagban való elhelyezésének célja, hogy még mélyebben és hatékonyabban ismertesse meg a tanulókkal a járművezetés alapfogásait, a kritikus helyzetek kezelését és a mai modern vezetéstámogató rendszereket.

A videók közül néhányat youtube csatornánkon is megtekinthet:

 

© E-Educatio Információtechnológia Zrt.                      Impresszum