2019. március 26.-án megrendezésre került a „A képzés jövője- a jövő vizsgái” című szakmai konferencia, mely központi témájának idén a jövőbemutató járművezető képzést és vizsgáztatást, illetve a vizsgáztatás rendszerének éppen zajló hazai átalakulását választottuk. Az előadóink segítségével arra a kérdésre kerestük a válaszokat, hogy milyen változások várhatóak a közeli és távolabbi jövőben a járművezető képzés és vizsgáztatás rendszerében és módszereiben, illetve ezek milyen hatással lesznek a képzőszervekre, szakoktatókra, vizsgabiztosokra és a tanulókra egyaránt. Járművezető képzés nem létezik járművek nélkül, így ezúttal is figyelmet fordítottunk az autók várható fejlődésének is.

A konferencia előadói között jelen voltak az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Közlekedési és Alkalmassági Vizsgaközpont, a francia szimulátor gyártó Ediser cégcsoport képviselői és a német TÜV | DEKRA arge tp 21 cégcsoport előadói. A résztvevők ezenkívül betekintést nyerhettek a Széchényi István Egyetem Audi Járműmérnöki Kar egyetemi docensének prezentációjába, illetve megismerhették az RG Stúdiótól érkező online marketing stratéga előadását, aki az online vásárlás és a generációs különbségek rejtelmeibe vezetette be a közönséget. A konferencia második felében dr. Szőcs Károly az E-Educatio Zrt. vezérigazgatója több újdonságot is bejelentett a cég jövőbeli fejlődésével és újdonságával kapcsolatban- az e-Titán képzésadminisztrációs rendszer új, prémium verzióját és a hozzátartozó iskolakereső portált is.

A képzések és a vizsgáztatás változásai egyértelmű fejlődésen mennek keresztül és ez mind komoly hatással van az oktatásra, ami a jövőben csak tovább fog erősödni. Egyértelmű, hogy az innovációra törekszik mindenki és a képzőszerveknek, illetve a hatóságoknak pedig lépést kell tartaniuk ezzel.

© E-Educatio Információtechnológia Zrt.                      Impresszum